Alkoholbehandling der giver dig et bedre liv

Alkoholbehandling der giver dig et bedre liv

Helt afgørende at komme i behandling

I Danmark har vi en meget stærk alkoholkultur, der betyder, at de våde varer ofte sættes frem, når vi skal hygge os. Øl, vin og spiritus er en naturlig del af en festlig begivenhed. Det er de færreste arbejdspladser der i dag tillader alkohol, men i hjemmet er det stadig normalt at finde flaskerne frem til enhver given lejlighed. Den megen alkohol i samfundet skaber helt naturligt et misbrug hos mange. Ca. 640.000 danskere har et alkoholforbrug, der skader deres helbred, mens omkring 147.000 danskere er så afhængige af alkohol, at deres forbrug ikke kan stoppes uden behandling. Netop det at komme i behandling er det helt afgørende, hvis du er i et alkoholmisbrug, som du ønsker at komme ud af. På Behandlingscenter STIEN har vi både erfaringen og evnerne til at hjælpe dig, der har brug for behandling af alkoholmisbrug.

Minnesotakur fremfor antabus

Behandlingscenter STIEN er sat i verden for at hjælpe de mange danskere, der har brug for alkoholbehandling. Her er antabus skiftet ud med den kendte Minnesotakur. Denne kur går i al sin enkelthed ud på at give dig, der er kommet ud i et misbrug, håbet om at få et liv uden alkohol. For en hjørnesten i denne behandling er, at alkoholmisbrug er en sygdom, der kan standses. Men kun hvis du når til den erkendelse, at du aldrig kommer til at kunne drikke alkohol normalt igen. Hos Behandlingscenter STIEN bliver du behandlet af tørlagte alkoholikere. Dette er mennesker, der ved nøjagtig, hvordan du har det, når du vågner om morgenen, og hele din krop skriger på alkohol. De kan bruge deres erfaring som tidligere misbrugere til at hjælpe dig, så du kan komme til kræfter både fysisk og psykisk.

Skub alkoholen til side

Der er næppe noget så festligt som at drikke alkohol i gode venners lag. Men bliver du slave af alkoholen, så går det ikke bare udover dig selv, det påvirker også din familie og venner i stor stil. På Behandlingscenter STIEN kan du få den hjælp, der giver dig et håb om en tilværelse, hvor alkoholen er skubbet til side. Dermed kan du opleve en livsglæde, som ikke er mulig, når det styrende i din tilværelse er at indtage alkohol.