Der er ingen skam i at deltage i SQL kurser igen

Der er ingen skam i at deltage i SQL kurser igen

Faktisk så er der slet ingen skam i at skulle deltage i det samme kursus i SQL igen, som man måske lige har taget eller tog for lidt tid siden, hvor et godt eksempel kunne være det her fra 4D.dk:

https://www.4d.dk/kurser/business-intelligence/sql

For godt nok har de ry for at være virkelig gode til at undervise og lære fra sig, men der kan jo være forhold, der har gjort, at selvom man havde skrevet sig op til kurset, så kunne man ikke deltage, eller man deltog for lidt, fordi der var andre presserende ting at se til.

Eller man ganske enkelt ikke forstod kurset…

Det sidste – og for den sags skyld de andre årsager – er helt forståeligt grunde, som kan forekomme i ens liv.

Vi er ikke alle lige gode til alting, og så excellerer man måske ikke i IT-verden, mens så er man så klog på mange andre områder.

Der var jo en grund til, at man skrev sig op til kurset til at begynde med: man ville jo gerne lære noget om et emne, man ikke kendte til.

Allerede dette kan mange mennesker have svært ved at erkende i denne tidsalder, hvor alt fremstår så perfekt, og man næsten forventes at vide alt på forhånd og klare sig perfekt i første forsøg.

Sådan er virkeligheden bare ikke, så ikke alene skal du have ros for at have skrevet dig op første gang, men hvis du føler behov for at tage kurset igen, så du har en bedre chance for at suge al den viden til dig, så skal du bare gøre det.

Du skal ikke tænke på, hvad andre vil tænke om dig; de har rigeligt selv at se til, og det er jo din fremtid, som det handler om.

Det drejer sig om, at du skal få den viden til dig på bedste vis, og ikke hvordan du tror, andre vil tænke, at du skal gøre det.