Få hjæp til dine ryg- og nakkeproblemer med kiropraktik

Er din nakke eller ryg permanent øm, anspændt og stiv, og medfører dette gener i form af smerter og nedsat bevægelighed? Så bør du prøve kiropraktik.

Hvor kan jeg blive behandlet med kiropraktik på Frederiksberg?

Hvis du leder efter en behandler på Frederiksberg som kan hjælpe dig med at blive dine smerter og din stivhed i kroppen kvit kan du med fordel kontakte Kiropraktisk Klinik.

Hos Kiropraktisk Klinik finder du den utroligt dygtige og erfarne kiropraktor Geoffrey B. Dauscha, som i mere end fyrre år har drevet egen kiropraktisk klinik på Frederiksberg. Her praktiserer Geoffrey B. Dauscha almen kiropraktik hvilket vil sige at han hjælper klienter som har problemer relateret til ryg, nakke, skuldre, led og det øvrige bevæge apparat.

Hos Kiropraktisk Klinik kan du således blive behandlet for mange af de mest almindelige og særdeles smertefulde og hæmmende lidelser som for eksempel hold i nakken og i ryggen, spændinger i skuldrene og over lænden, hekseskud, indeklemt iskias nerve, hælspore, piriformis syndrom og meget andet.

Kiropraktisk Klinik og Geoffrey B. Dauscha hjælper dig ved at justere led og rygsøjle, og kan dermed hjælpe kroppen til at hele sig selv. Efter en kiropraktisk behandling hos Kiropraktisk Klinik vil du føle nærmest umiddelbar lindring og en øget bevægelighed – og sørger du for at holde en vis behandlings frekvens vil du på sigt kunne komme dine dårligdomme til livs på permanent basis.

Du er i sikre og trygge hænder hos Geoffrey B. Dauscha, som har mange års erfaring med – og tilsvarende stor ekspertise inden for – kiropraktor behandling. Skulle behandlingen ikke være tilstrækkelig, eller bryder du dig ikke om behandlings formen, har Kiropraktisk Klinik kontakt til mange andre dygtige behandlere, for eksempel fysioterapeuter, zoneterapeuter, ergoterapeuter, massører og kroppsyke terapeuter som kan hjælpe dig med at få kroppen på plads.

Du kan læse mere, og bestille tid til kiropraktor behandling, på kiropraktor-frederiksberg.dk