Find lån til istandsættelse online

Vi går alle rundt med håb og drømme for fremtiden – drømme, som ville kunne blive til virkelighed, hvis vi havde finanserne dertil. Det kan for eksempel være en rejse for livet, en lækker bil, eller måske en total istandsættelse af den bolig som udgør vort hjem til daglig.

Hvis boligen virkelig trænger til at blive sat flot i stand kan du med stor fordel få overstået alt hvad der hedder småreparationer, maling af vægge, lofter og indvendigt træværk, gulvafslibning og andre tiltag på én og samme tid. Så slipper du for at skulle dele arbejdet ud over flere omgange, og du skal måske blot sætte et par uger af til istandsættelsen.

Samtidig er det en god idé at overlade de forskellige opgaver forbundet med istandsættelsen til professionelle håndværkere og fagfolk. Så er du sikret et smukt og holdbart resultat af din istandsættelse. Og dygtige malere, gulvslibere, tømrer og lignende vil med sikkerhed kunne udføre arbejdet både hurtigere og på mere effektiv vis end du selv ville kunne præstere.

Hvordan får jeg råd til at sætte boligen i stand?

Hvis du ikke har penge nok på opsparingen til at sætte boligen i stand ad én omgang kan du overveje at låne penge til istandsættelsen. På den måde vil du kunne betale alle håndværkere med det samme og således få styr på samtlige opgaver. Og så længe du er i stand til at betale lånet tilbage vil du ikke i fremtiden skulle lide under afdragenes byrde

Hvem kan tilbyde lån til istandsættelse?

Ikano Bank er et online penge institut som har mange års erfaring med at udstede online lån til private låntagre. Hos Ikano Bank kan du låne beløb fra 15.000 til 300.000 og betale lånet ud i det tempo som passer dig. Du kan læse mere om lån til istandsættelse på ikanobank.dk.