Går den næste rejse til Kreta?

02 June 2022
Anders Lundtang Hansen

advertorial

Hvor skal man lige rejse hen næste gang?

For en familie kan det være ret svært at tage på ferie, og sådan burde det jo ikke være, når det egentlig handler om, at man skal afsted og slappe af, men det ser ud til, at man simpelthen må yde en indsats for at få lov til at dase den.

Først skal forældrene have fri samtidig fra arbejde, og så skal det helst ligge i skolernes ferie, som man også kalder industriferien, men så ved man også, at det er højsæsonen, hvor priserne er i top, og der er mange om at komme afsted, så der er booket pladser i flyene, eller man kommer til at holde i kø på motorvejen.

Så er der også alt det praktiske med, at der er nogle, der skal passe ens kæledyr, postkassen skal tømmes, og man skal have vandet planterne, for man vil gerne have det til at se ud som om, at der stadig er nogle hjemme, så der ikke er nogle indbrudstyve, der kigger forbi.

rejser Kreta

Rejsen bør da gå til Kreta næste gang!

Rejser til Kreta” er dog noget, som man hører mange andre, der har prøvet, og de har givet positive tilbagemeldinger, og man er da modtagelig for forslag.

Desuden kunne det jo også være heldigt, hvis der var andre danskere dernede imens, så børnene har nogle at lege med, så de ikke sidder på deres elektroniske enheder hele dagen – og måske er der endda nogle dernede, som man kender!

Den slags destinationer er som regel børnevenlige, og der er også aktiviteter for de voksne, så der er noget, som alle folk i alle aldre kan komme til at lave.

Derfor er der næsten ikke noget at diskutere længere, når beslutningen er taget om, hvor rejsen går hen næste gang: Kreta.

Flere Nyheder