Husk gulvafslibning når du skal sætte boligen i stand

Hvert år kaster mange bolig ejere sig ud i den helt store opfriskning af hjemmet. Vægge, lofter, paneler, døre og dørkarme samt vinduesrammer, gelændere og andet indvendigt træværk bliver vasket, slebet og malet, og måske får køkken og badeværelse også en ordentlig overhaling ved samme lejlighed. Men hvad mange glemmer er at ordne trægulvene.

Et trægulv bliver uvægerligt slidt med årene – og denne slitage vil tydeligt fremgå i form af pletter, slidspor fra nedtrådt støv, som har aflejret sig i træværkets overflade, solfalming og andre misfarvninger og skavanker. Måske har du ikke lagt så meget mærke til det, fordi gulvet er blevet slidt i takt med malingen på vægge og i lofter. Men så snart du fjerner afdækningen, vil de slidte trægulve stå i skærende kontrast til de skinnende nymalede vægge. Og så er det faktisk for sent at gøre noget ved gulvene.

En gulvafslibning skal nemlig helst foretages før du maler, da du ellers risikerer at slibestøv sætter sig fast i den friske maling. Derfor er det vigtigt, at du tænker såvel gulvafslibning som efterbehandling ind i dit renoverings projekt, så at gulvene kan komme til at matche resten af boligen.

Hvordan får jeg slebet mine gulve?

Det kan anbefales at få fat på dit lokale gulvfirma når dine gulve skal afslibes. Gulvafslibning er nemlig ikke noget let stykke arbejde, og kræver en vis præcision og et professionelt håndelag. Det samme gør sig gældende for den efterfølgende behandling, som skal udføres med omhu, hvis resultatet skal blive rigtig flot og holdbart.

Du kan med fordel tage kontakt til Gulvkanonen – et landsdækkende gulvfirma med afdelinger over hele landet. Du kan med sikkerhed finde en Gulvkanonen gulvsliber nær dig, som står parat til at tage dine gulve under kærlig og professionel behandling for en overskuelig pris. Læs mere på Gulvkanonen.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *