Hvad gør man egentlig med en Flos gulvlampe?

Hvad gør man egentlig med en Flos gulvlampe?

Der er bare noget ganske kønt, enkelt og alligevel detaljerigt over en flos gulvlampe, så vi kan sagtens sætte os i dit sted, at du helt er faldet pladask over sådan en og har hjembragt en, købt den over nettet – eller måske flere af samme slags eller forskellige af Flos-gulvlamper.

Men hvad gør du egentlig rent praktisk med sådan en? Og hvad mener vi egentlig samlet set med overskriften til denne artikel?

Den dækker over mange forskellige del-elementer vedrørende det at have en gulvlampe fra Flos.

Blandt andet drejer det sig om alt fra det, hvor man skal sætte den op, hvordan man passer på den og vedligeholder den.

Man kan bruge flere anvisninger, der findes til at passe på gulvlamper, men det kan betale sig at være ekstra opmærksom ved Flos gulvlamper, da de virkelig kan pryde og gøre et hjem pænt, når man har sådan en stående.

Som det første er det heldigt, at du ikke skal lege elektriker eller hyre sådan en til at sætte sådan en lampe op. Ofte kan du bare slutte din gulvlampe fra Flos direkte til stikkontakten i væggen – helst en ved gulvet og tæt på lampen – og så tænde den.

Har man tanker om at stille den langt fra en stikontakt, så kan det dog blive nødvendigt at trække nogle ledninger langs væggen, og så kan det skam kræve, at man benytter sig af en elektriker.

Dernæst skal du være sikker på, at den står stabilt og ikke ujævnt, så den kan vælte ved det mindste vindpust.

Har du børn derhjemme, så er det måske ligelegedes en god idé at placere den, flankeret af møbler eller andet, så de ikke løbende kan komme til at vælte i den.

Husk ellers at støvsuge omkring, støve den af og eventuelt fjerne døde insekter i den, hvis de skulle samle sig i den.