Hvordan skal du rengøre dit badeværelse?

11 November 2021
Steffen Petersen

advertorial

Rengøring er aldrig det sjoveste projekt at kaste sig over i dit hjem. Men det er en nødvendighed, hvis du gerne vil have et sundt og rent hjem, hvor der ikke er bakterier eller andet snavs, der hober sig op. Særligt ude på et badeværelse, skal du sørge for regelmæssig rengøring. Her vil nemlig være en del bakterier, der er smitsomme og som kan gøre dig temmelig syg. Derfor skal du være opmærksom på hygiejnen ude på badeværelset. Læs med her, og hør om vores tips til, hvordan du får rengjort dit badeværelse bedst. 

 

image

 

Start med en rutine

Du skal have en god rutine for rengøring af dit badeværelse. Sørg for, at du følger det samme mønster hver gang, så det bliver en naturlig rutine. Det er også nemt at gøre din rengøring anderledes. I en uge kan du f.eks. rengøre toilettet først for at slippe af med eventuelle bakterier på den, før du går videre til bruserummet. I anden anden uge, så kan du starte med håndvasken og slutte af med toilettet. Det kan gøre rengøringen lidt mere anderledes fra hver gang, så det ikke føles så anstrengende at skulle komme igennem.

 

Hold dit badeværelse rent

Hvis du vil have et virkelig rent badeværelse, skal du holde det så rent som muligt. Læg ikke tøjet på gulvet og lad det ligge der – saml det op og læg det i vasketøjskurven. Hold alting ryddeligt, så der altid er pænt ude på badeværelset. Du skal også huske områder som dit badekar. Selvom man kan mene, at badekarret kan se rent ud efter man har skyllet det efter, så kan der altså godt sidde rester af kalk. Hvis du sørger for at rengøre dit badekar ofte, så kan du få bugt med kalk. Kalk er desværre noget, der elsker at vokse ude på et badeværelse.

Flere Nyheder