Kom et stort skridt foran konkurrenten med professionel headhunting

Den mest effektive metode, du kan benytte, når det handler om at få besat nøglepositioner i din virksomhed, er headhunting. Det er de færreste moderne og fremadrettede virksomheder, som benytter sig af konventionelle rekrutterings metoder, når de skal have de klogeste hoveder ind i virksomheden. Du kan ikke forvente at få din næste top motiverede leder eller din nye stjerne forsker ind via en jobannonce. Vedkommende sidder, med stor sandsynlighed, allerede i en fast, vellønnet stilling hos en anden virksomhed, som dermed får glæde af vedkommendes store kompetencer og udbredte erfaring. Og dette er jo ekstra og særligt, bittert, hvis pågældende virksomhed er en konkurrent til din.

Få den rette kandidat hjem i folden med en dygtig headhunter

Det er her, professionel headhunting viser sin sande styrke. I stedet for at indrykke et stillingsopslag og vente på, at ansøgningerne begynder at tikke ind, går en headhunter anderledes aggressivt til værks. Ved hjælp af en omfattende search and select database samt et bredt netværk har en headhunter 100% tjek på, hvem der er hvem i dansk erhvervsliv – og hvor de ægte talenter kunne tænkes at gemme sig.

Sidder din nye nøglemedarbejder i en stilling svarende til den, du ønsker besat, hos en konkurrerende virksomhed, er dette ingen hindring for headhunteren – snarere tvært imod. Det giver headhunteren et fingerpeg om, at han eller hun er på rette spor, og at den pågældende person virkelig er en egnet kandidat til stillingen. Headhunterens fornemste opgave er nu at gøre sine – eller retter: Din virksomheds – hoser grønne hos pågældende kandidat, og få den ledige stilling til at fremstå mere attraktiv end vedkommendes nuværende job. Når headhunteren først har landet din nye medarbejder, er du allerede et kridt foran konkurrenten, som nu skal ud og se sig om efter en ny kandidat.

Du kan læse mere om headhunting på https://www.dedikation.dk/headhunting.aspx