Lækker og billig mad ud af huset

04 April 2022
Astrid Pedersen

advertorial

Skal huset og haven fyldes med gæster til sommerens hyggelige sammenkomster – for eksempel i anledning af bryllup, barnedåb, konfirmation eller studentergilde? Så bør du planlægge i god tid. Der er nemlig rigtig mange opgaver som skal løses i den forbindelse.

Du skal måske ud og leje telt eller pavillon. Der skal skaffes service, glas og bestik, hvis du ikke har nok, lige som du ikke ønsker at komme i bekneb med borde og stole.

Du har muligvis noget underholdning i tankerne i form af et live orkester eller en DJ. Og så er der selvfølgelig det vigtigste, nemlig bespisningen af de mange glade gæster.

Spar tid og kræfter med mad ud af huset fra et catering firma

Måske går du og overvejer selv at forestå madlavningen anledning af den store dag. Men her skal du tænke på at kokkerering i den skala hurtigt kan blive utroligt krævende.

image

Har du inviteret meget mere end ti til tolv gæster kan du hurtigt løbe ind i problemer hvis du selv skal i sving. Hvis dit køkken kun er af standard størrelse kan du komme i pladsmangel, såvel når det gælder bordplads som når det handler om forsvarlig opbevaring af såvel råvarer som de færdigt tilberedt retter.

Du kommer med stor sandsynlighed til at tilbringe flere dage i køkkenet, og måske endda stå der på selve den store dag. Dette er ikke optimalt hvis du gerne selv vil være selskabelig og have en god fest. Og derfor bør du overveje at bestille mad ud af huset i stedet.

Lad Kokken & Jomfruen forestå festmaden

Hvis du vil være sikker på at have masser af valgmuligheder når du bestiller mad udefra kan du med stor fordel vælge det danske catering firma Kokken & Jomfruen. Kokken & Jomfruen har igennem mange år leveret lækker mad til danskernes fester og sammenkomster. Klik ind og læs mere på https://www.kokken-jomfruen.dk/.

Flere Nyheder