Tag en uge på træningslejr, og få fuldt fokus på din sport

Tag en uge på træningslejr, og få fuldt fokus på din sport

Er du bidt af en gal tennisketsjer, en fodbold eller en golfkølle – eller er du en rigtig vandhund, som helst bruge alle døgnets vågne timer på at svømme? Så er der gode nyheder til dig og din klub, for nu kan I komme på træningslejr lige som de professionelle sportsudøvere.

Træningslejr – også for amatører

For en ikke professionel atlet kan det være op ad bakke at afse den tid, man gerne vil bruge på sin sportsgren, i sit travle hverdagsskema. Ud over et fuldtidsjob, er der også ofte familie der skal passes, og opgaver i hjemmet. For mange mennesker kan det allerhøjst blive til et par timer hver uge, som er helliget golf, tennis, svømning eller fodbold. Men selv om man udelukkende dyrker sin sport på hobbyplanet, kan man jo sagtens ønske sig mere fokus og en bedre teknik – ting, som er vanskelige at opnå, når man ikke kan koncentrere sig om sin sport mere end hvad dagligdagens øvrige gøremål tillader det.

Hvis andre medlemmer af din klub har det på samme måde, kunne det være en idé at I hver især river en uge ud af kalenderen, og benytter jer af muligheden for at invitere holdet eller klubben med på en uges træningslejr i enten Kroatien, Portugal eller Tyrkiet via Yak Sport. Yak Sport har udvalgt de bedste hoteller af højeste standard til et all inclusive ophold for sports entusiaster. Og med all inclusive menes virkeligt inklusive alt, det vil sige, vask af træningstøj, tre sunde og nærende måltider per dag, samt transport mellem træningsbaner og hotel. Du skal ikke tænke på andet end at forbedre din teknik og kondition samt nyde opholdet og den professionelle træning, som stilles til rådighed. Og du og din klub vil med stor sandsynlighed vende hjem med en højnet holdånd og et langt mere sammentømret fællesskab end før I tog af sted.