Tre forslag til hvad du kan lave udendørs

21 October 2021
Steffen Petersen

advertorial

Vi mennesker har en kedelig tendens til at være indenfor, hvis solen ikke skinner. Det er ofte det nemme valg at tænde for fjernsynet og se videre på den gode serie frem for at tage sko og jakke på og bevæge sig udenfor. Det er en ærgerlig tendens, som vi ønsker at gøre noget ved, og vi vil derfor komme med nogle forslag til, hvad du kan lave udendørs.

Vi vil forsøge at overbevise dig om, at solen ikke behøver at skinne, og at du ikke behøver en masse andre undskyldninger for at bevæge dig udenfor. Vi vil faktisk forsøge at give dig lyst til at bevæge dig udenfor, af egen fri vilje. Så læs med og lad dig overbevise. 

1. Gå på jagt 

Det er selvfølgelig kun en mulighed, hvis du har jagttegn og det rigtige jagtudstyr, men vi holder alligevel fast i idéen. Det er en frihed at bevæge sig ud i naturen en tidlig morgen, hvor den eneste lyd du kan høre, er fuglenes klang. Hvis du ikke selv har jagttegn, så kender du måske en, der har, og så kan det være, at du er heldig og kan komme med. 

2. Gå en tur i skoven 

Vi vil selvfølgelig også komme med et forslag, som ikke kræver, at du kender en person med jagttegn. Vi har i Danmark en utrolig smuk natur og mange skove, der står næsten uberørte af os mennesker. Der er sjældent noget mere terapeutisk end at gå en lang tur i skoven, hvor du både ser, lytter og føler på alle de ting, som skoven byder på. Du kan også tage en ven eller veninde under armen og nyde en gåtur sammen. 

3. Spis en is 

Vi er næsten sikre på, at vores sidste forslag har overbevist dig. Du behøver ikke nødvendigvis at bevæge dig udenfor for at motionere. Det kan også være for at spise en is et hyggeligt sted eller drikke en kop kaffe. Mulighederne er uendelig og det er kun fantasien, der sætter grænser. Vi håber, at du vil vove dig mere udenfor og nyde den danske natur. 

Flere Nyheder