Undgå lugt med en luftrenser

28 September 2021
Steffen Hansen

Hvis man døjer med lugt i sit hjem, så kan der være flere grund til, at det er der. Det kan være fordi man skal være bedre til at lufte ud, fordi man skal have smidt en skraldespand ud, eller at man blot skal have gjort rent. Det kan også være, at der lugter grundet en tidligere beboer har røget i hjemmet eller andet i den stil. I dette indlæg kommer vi ind på, hvordan du kan fjerne lugt med en luftrenser eller en ventilator.

En luftrenser

Den nemmeste løsning er at købe en luftrenser, hvor der er indbygget partikelfilter. Med et filter kan man nemlig bruge en luftrenser til at rense luften og fjerne de dårlige partikler. Dette vil hjælpe på indeklimaet, sørge for at iltindholdet er som det skal være, men også være med til at fjerne dårlig lugt, hvis det er det man døjer med. Det vigtigste når man køber en luftrenser er, at man finder en der kan rense de partikler man døjer med, men også at man køber en, som kan rense det antal kvadratmeter man har.

Find en god luftrenser med filter her: https://www.billigfilter.dk/

En ventilator

Hvis man har muligheden for at installere en ventilator, så er dette en god løsning. En ventilator kan fungere som en luftrenser, hvor den renser det luft der allerede er i rummet, men man kan også installere den, så den hænger sammen med verden udenfor, og derved skifter luften indenfor ud med luft udefra hele tiden. En ventilator kræver at man får den installeret i loftet eller væggen, og derfor skal man være sikker på, at man må få den installeret der hvor man bor. Det er ikke alle udlejere, som ønsker at man laver om på deres ejendomme, men hvis du ejer bygningen eller lejligheden selv, så er det blot at gå i gang.

Flere Nyheder